top of page

KOMMANDE  EVENEMANG

Endast förköp

KONSTIG VINPROVNING

5451D8BF-DF01-4455-90A6-7009BAEFC1DE.jpg

28 februari - 3 platser kvar

(anmälan stänger den 23/2)

Höstens succé är tillbaka! Vår "konstiga" vinprovning inleds med en guidad visning inne på Hallands Konstmuseum där ni får fördjupa er i tre olika verk. Efteråt bjuds ni in till vinprovning på Brunchbaren där vi provar tre olika viner som alla har något gemensamt med ett av konstverken. Smak? Doft? Känslan? Det blir en provning för alla sinnen! START: 17.30 PRIS: 465 kr/pers Glöm ej uppge ev allergi direkt i bokningen.

BUBBELYOGA

champagne_edited.png

23 mars - NYTT!

Välkommen på yoga med en bubblig tvist. Här är rörelserna anpassade för att du ska kunna sippa på ett glas bubbel under passet. START: 11.00 PRIS: 349 kr/pers (ink ett glas bubbel) Passet pågår i ca 50 min och leds av yogainstruktör Linn Alexandersson. Efteråt har ni en stund tillsammans för relax, dryck och lite enklare tilltugg som ingår. - Boka bord i samband med eventet så får ni 15% rabatt på notan (ej alkohol). Begränsat antal platser.

VISNING & MAT-PAKET

IMG_4450_publik_tillskott.jpg

17 april

​Nyinvigning och guidad visning i utställningen Ur samlingen på Hallands Konstmuseum. Efteråt serveras en "Laxmacka med sting" hos oss på Brunchbaren, kaffe/te ingår.  START: 18.00 PRIS: 215 kr/pers Glöm ej uppge ev allergi direkt i bokningen.

Boka er gruppaktivitet på Brunchbaren!

Kombinera det med en härlig och färgsprakande brunch!

För frågor eller särskilda önskemål når ni oss enklast på info@brunchbaren.se

yoga

BubbelYoga

Pris från 4000 kr eller 399 kr/pers för grupper om 10 eller fler.

Välkommen på yoga med en bubblig tvist. Perfekt för möhippan, företagseventet eller födelsedagsfirandet. Här är rörelserna anpassade för att du ska kunna sippa på ett glas bubbel under passet. Inga förkunskaper krävs. Ta gärna med din egen yogamatta, eller säg till så löser vi så ni kan låna. Passet leds av yogainstruktör Linn Alexandersson. Efteråt har ni en stund tillsammans för relax, dryck och lite enklare tilltugg. Den som vill besöka baren på nytt har även möjlighet att göra det. I priset ingår: - Ett glas bubbel - Snacks - 50 min yoga - Bokar ni bord i samband med eventet så får ni 15% rabatt på notan (ej alkohol).

Champagneglasögon

Dryckesprovning

Vi erbjuder både vinprovning, bubbel- eller champagneprovning och även kaffeprovningar.

Pris från 299 kr/pers beroende på gruppens storlek samt vilken typ av provning ni bokar.

Kontakta oss för pris!

bottom of page