top of page

Kom och jobba med oss!

Just nu söker vi nya kollegor inför sommarsäsongen 2024. Längre ner på sidan kan du läsa om mer om respektive tjänst och ansökan.

Brunchbaren hade premiär våren 2022 och vi växer och utvecklas hela tiden, tillsammans med våra anställda. Vill du va med på resan?​ Skicka in en ansökan idag!

På Brunchbaren är vi ett härligt team som alltid har nära till skratt tillsammans och vi brinner för att alltid leverera den bästa servicen och upplevelsen till våra gäster. Vi jobbar som ETT team, dvs alla roller på golvet är lika viktiga. Oavsett om du står i disken. serverar eller jobbar i köket, baren eller som hovmästare är din insats avgörande för att dagarna ska rulla på så bra som möjligt och den insikten delar vi alla.​

Vi söker...

SERVERINGSPERSONAL / HOVMÄSTARE

- DELTID  |  SÄSONG

Är du utåtriktad och älskar att jobba med service? För oss innebär det ett genuint intresse för alla gäster och att ditt mål på jobbet är att göra varje gäst 100% nöjd över sin upplevelse hos oss, gärna genom att göra det där lilla extra. Du tycker om att träffa nya människor och har lätt för att anpassa dig, läsa av och interagera med olika sorters sällskap. Dessutom ser du vikten av att ha stenkoll på innehållet i våra menyer, vinsortiment etc.
 

För att söka ser vi helst att du har fyllt minst 20 år och har jobbat med servering eller som hovmästare tidigare.

Meriterande är

- vinkunskap

- bar / baristaerfarenhet

Rekryteringen är i full gång och vi går igenom ansökningar och bokar intervjuer löpande.

Lön efter avtal.

Anställningen löper över sommarsäsongen men för rätt personer finns även möjlighet till fortsatta timmar under höst/vinterhalvåret.

Glöm inte bifoga CV! Vi ser fram mot din ansökan!

KÖKSPERSONAL

- DELTID  |  SÄSONG

Älskar du mat och har du ett gott öga för detaljer? Hos oss är det viktigt att gäster får samma matupplevelse varje gång de besöker oss. Det innebär att du som jobbar i köket alltid tar dig tid för varje rätt och varje lägg, samt följer de anvisningar som finns. Vi älskar dock kreativitet och har du idéer på nya rätter eller lägg så får du gärna framföra dem till kökschefen.

Du som söker har någon typ av köksvana sedan tidigare, varm- eller kallkök, alternativt är under utbildning. 

Det viktigaste är att du delar vårt mat och smakintresse.

Meriterande är:

- kurs i matsäkerhet och livsmedelhantering

- bar / baristaerfarenhet

Rekryteringen är i full gång och vi går igenom ansökningar och bokar intervjuer löpande.

Lön efter avtal.

Anställningen löper över sommarsäsongen men för rätt personer finns även möjlighet till fortsatta timmar under höst/vinterhalvåret.

Glöm inte bifoga CV! Vi ser fram mot din ansökan!

RUNNER / DISKARE

Har du fyllt 15 år och letar efter ditt första jobb eller sommarjobb? Kanske vill du redan nu vill hoppa in lite extra vid helger?

Som runner hjälper du till att springa med mat och dryck ut till gäster, torkar av bord och backar servisen med det dem behöver. Efter ett par pass ser du själv snabbt vad som behöver göras och du jobbar alltid fort och effektivt. I diskrummet ser du till att disk hanteras korrekt och att all ren disk sorteras ut på respektive plats. Ordning och reda är ditt mantra.

Meriterande är om du haft ett liknande jobb tidigare men vi lägger störst vikt vid din personlighet.

Rekryteringen är i full gång och vi går igenom ansökningar och bokar intervjuer löpande.

Lön efter avtal.

Vi ser fram mot din ansökan!

bottom of page