top of page

Kom och jobba med oss!

Nedan kan du se och söka aktuella tjänster eller lämna en intresseanmälan.

Brunchbaren hade premiär våren 2022. Det vill säga vi är fortfarande relativt nystartade och vi växer och utvecklas hela tiden, tillsammans med våra anställda. Vill du va med på resan?

Älskar du att jobba med mat, viner, service och har erfarenhet från branschen? Kanske har du jobbat i kök/kallkök, med servering, i bar eller som barista? Sök! 

På Brunchbaren är vi ett härligt team som alltid har nära till skratt tillsammans och vi brinner för att alltid leverera den bästa servicen och upplevelsen till våra gäster. Vi jobbar som ETT team, dvs allas roll på golvet, oavsett om du står i disken. serverar eller jobbar i köket eller som hovmästare är lika viktiga för att dagarna ska rulla på så bra som möjligt och den insikten delar vi alla.

Jobba helger och vid behov
 

- Vill du jobba med stans skönaste brunch-gäng? - Är du intresserad av ett extrajobb vid sidan av studierna exempelvis? - Passar det dig att jobba helger och/eller att hoppa in vardagar vid behov? Som behovsanställd kan du själv styra hur tillgänglig du kommer vara i olika perioder genom att göra markeringar i vår schema-app. Vi ser dock gärna att du har som mål att åtminstone kunna jobba varannan helg. Du som söker är minst 18 år, har någon erfarenhet av restaurang- eller cafébranchen och såklart ett brinnande intresse för att alltid leverera 100% till våra gäster. Vi söker både köks- och serveringspersonal, så ange gärna direkt i din ansökan var ditt störta intresse finns. Meriterande är - vinkunskap - barerfarenhet - baristaerfarenhet och har jobbat med espressomaskin Sista ansökningsdag är 30/9. Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande och därmed kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdatum. Nu ser vi fram mot din ansökan!

1D3B6FCD-966C-4314-B44D-E76D91C5B548.jpg
bottom of page